Menü

Hozzászólás 0

2020.02.01. Felsőtárkány Faluház

Bükki kihívás 2020 téli éjszakai túra

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Kedves Túratársak, Érdeklődők!

Néhány információt szeretnénk veletek megosztani a Kihívással kapcsolatban.

2. Kötelező felszerelések
Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy előre készüljön fel a túrára. Vannak olyan felszerelések, amiknek az indulóknál ott kell, hogy legyenek. Ilyen a pl. a térkép, mobil telefon (feltöltve!), fejlámpa tartalék elemmel, pohár. A térképet helyettesítheti a GPS, és az arra letöltött track. A trackekhez a linkeket a túra weboldalán, a távoknál találjátok.
3. Útvonal, szalagozás
Mivel az eddigi években nem nagyon nyúltunk hozzá az útvonalakhoz, így most egy kicsit módosítottunk rajtuk. Viszont továbbra sem lesz sehova se kitéve szalagozás, útba-igazító nyíl, tábla. A helyes utat nektek kell megtalálni, követni. Többek között ettől is kihívás a Kihívás. A túra előtt javasoljuk, hogy nézzétek át az útvonalakat! A frissítő pontokat próbáltuk úgy kialakítani, hogy kb. 10-12 km távolságra legyenek egymástól. Továbbra is az egyesület házaiban lesznek a frissítők. Természetesen lesznek ellenőrző pontok is, ahol terveink szerint lyukasztani kell majd.
4. Póló
A hagyományos pólók továbbra is megmaradnak minden résztvevőnek. De az idén lehet majd külön vásárolni Kihívásos logóval emblémázott hosszú ujjú pólót is, technikai anyagból. Ezeknek a rendelése a nevezéstől külön fog történni, szintén a weboldalon, a nevezések időpontjától.


Olvass többet a témáról:

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.